Despre noi

Am preluat aceasta indeletnicire de la parintii mei, care la randul lor, au preluat-o de la parintii lor. 

Sunt la a 3-a generatie de apicultori si practic apicultura de prin anii 1990. Am modernizat tot ceea ce inseamna utilaje pentru extragerea mierii, am schimbat lazile de stup si ramele in proportie de 100%.

    Utilajele pe care le folosim pentru extragerea mierii de albine, sunt de ultima generatie, din otel inoxidabil de inalta calitate, executate la comanda direct de la producator din afara tarii.

  Ramele din care este extrasa mierea de albine, sunt noi, albe, din care nu a iesit nici o generatie de puiet si care confera mierii extrase o calitate inalta, iar la efectuarea tratamentelor, sunt luate de pe familiile de abine si depozitate in atelier.

Mierea de albine este extrasa doar in atelier in spatiu inchis.

       Pe langa mierea de albine, mai comercializam, ceara, propolis, matci imperecheate din rasa Apis Melifera Carpatica, rasa autohtona, aclimatizata de sute de ani la conditiile de microclimat din tara noastra si roiuri de albine.

In tot acest timp, am invatat, ca mai presus de toate, este seriozitatea cu care tratezi munca ta, albinele, clientul final. 

    Mergem in pastoral doar la padure, la salcam, tei si la poliflora. Evit zonele cultivate din cauza pesticidelor utilizate in agricultura, care, fiind incorporate in seminte, au remanenta inclusiv in polen, miere si ceara. Prefer sa produc categorii de miere mai reduse ca numar, dar de calitate. 

  Acceptam orice fel de analize, la orice categorie de miere.

 Calitatea produselor si seriozitatea fata de client, este garantia noastra. 

APINATURA MAGAZIN © 2022