Confidentialitate

SECURITATEA DATELOR FURNIZATE/ CONFIDENTIALITATE

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia.
- www.apinaturamagazin.ro  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor fi folosite de catre
www.apinaturamagazin.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, concursuri, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre www.apinaturamagazin.ro  nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa : [email protected]
-
www.apinaturamagazin.ro  se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti.
- datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
-
www.apinaturamagazin.ro  nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
- datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate sunt transmise pe cale electronica, www.apinaturamagazin.ro nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.
-la sesizarea utilizatorilor, www.apinaturamagazin.ro va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.
- informatiile furnizate catre
www.apinaturamagazin.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului www.apinaturamagazin.ro, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. 
- www.apinaturamagazin.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara:
- dreptul de a cere  confirmarea prelucrarii sau nu a datelelor personale, in mod gratuit;
- dreptul de a cere rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
- dreptul de a cere incetarea, in mod gratuit, a prelucrarii datelor personale; dreptul de a cere  incetarea expedierea de mesaje promotionale etc.
-
www.apinaturamagazin.ro  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
 
APINATURA MAGAZIN © 2022